Koningsdag 2018

Op vrijdag 27 april is het Koningsdag en dat gaan we natuurlijk vieren. De Nederlandse School Kaapstad zal weer oud-Hollandse spelletjes organiseren bij het Sasnev in Pinelands. Ook wordt er een vrijmarkt georganiseerd. Je kunt je hiervoor opgeven bij juf Caroline Fouché: 

caroline.f@nederlandseschoolkaapstad.com

We vinden het leuk om te weten wat je ongeveer gaat verkopen (eten, oude spulletjes etc.). Volgens de vrijmarkt traditie mogen de kinderen natuurlijk ook muziek spelen of andere creatieve bezigheden verrichtten op de vrijmarkt. Houd de datum vrij in je agenda, verdere informatie volgt snel.

 

 

IMG_0965 (002).jpg

bowlingevenement 2017

Op vrijdagavond 25 augustus stonden veel kinderen klaar op sokken om zoveel mogelijk kegels om te gooien op de bowlingbaan.

De leerlingen van het PO streden met elkaar door middel van een ganzenbordspel terwijl de leerlingen van het VO de strijd met de docent aangingen. Ook ouders hadden het gezellig.

Het was een geslaagde avond met oranje accenten, waarvoor iedereen dank.

DSC_0948.jpg
DSC_0930.JPG
DSC_0994.JPG
DSC_0998.JPG
DSC_0938.JPG

uitreiking certificaten CNaVT 2017

Sarah, Jordyn en David hebben vrijdag 25 augustus jl. hun Certificaat Nederlands als Vreemde Taal in ontvangst mogen nemen. Daarmee is de Nederlandse School voor hun nu echt afgelopen. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Wij zijn trots op jullie!

IMG_1023.JPG
IMG_1033.JPG
IMG_1025.JPG